Chat with us, powered by LiveChat
Your address will show here +12 34 56 78
Een helpende hand tijdens de coronacrisis
Spelregels

 

Wij bieden u graag
een helpende hand
in deze Corona periode!
Veel ondernemers, maar ook werkzoekenden, hebben het lastig in de huidige economische situatie als gevolg van de Coronacrisis.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich afvraagt hoe nu verder.


Door met een frisse blik en op een creatieve manier mee te denken kunnen wij samen naar oplossingen zoeken en u weer in uw kracht zetten die nodig is voor positieve stappen.

Stel de eerste 5 vragen…..
Wij bieden kosteloos die helpende hand!

Wij hebben een groot netwerk maar wat voor u wellicht belangrijker is veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, openbaar bestuur en maatschappelijke organisaties.
Daarnaast staan wij op een positieve wijze midden in de maatschappij  en geloven wij in de kracht van ieders talent en mogelijkheden.

Lees Verder >>
Spelregels
U kunt ons maandag t/m vrijdag in deze Corona periode gratis benaderen via de chat (via de blauwe button rechts onderaan deze pagina) met 5 vragen als u getroffen bent door deze economische malaise.
Uw vragen zijn gericht op uw toekomst, zakelijke ontwikkeling of nieuwe werkomgeving.
Wij beantwoorden deze vragen per omgaande met de verwachting u goed te ondersteunen.
Tegenprestatie
Bent u enthousiast over onze werkwijze en hebt u iets gehad aan onze support, dan verwachten wij van u als enige tegenprestatie dat u een volgend persoon uit uw omgeving aanbrengt die ook behoefte heeft aan een helpende hand.

Zo kunnen wij via deze weg zo veel mogelijk mensen ondersteunen in deze lastige tijd.

Wilt u na onze reactie op uw 5 vragen verder met ons in overleg, dan kunt u een afspraak maken waarvoor wij dan wel een uurtarief in rekening brengen.