Your address will show here +12 34 56 78
Diensten
Wat kan ik voor u doen?

 

U thuis voelen in wat u doet 

of wilt u werken in een omgeving die beter aansluit bij uw persoonlijke ambities?
Dat is, kort gezegd, waar ik bij kan helpen.


Met mijn brede ervaring in het bedrijfsleven en het uitgebreide netwerk dat daarbij hoort, heb ik de mogelijkheden om uw loopbaan en carrière mee vorm te geven.


Het is mijn kracht om die verbinding te leggen. Vanuit mijn meer dan gemiddelde interesse in mensen, waardoor ik anders kijk dan anderen en altijd doorvraag.


Vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven als creatief ondernemer, trainer/coach en directeur van een Bedrijvenvereniging. Na vijfendertig jaar heb ik naast een sterk zakelijk inzicht en een bijzonder groot netwerk, ook gevoel voor de specifieke omstandigheden, behoeften en sfeer van organisaties.

  • Text Hover
De zakelijke 
match maken

Ik heb succesvol mensen en organisaties aan elkaar gekoppeld uit heel verschillende netwerken en werkgebieden, die elkaar anders nooit hadden gevonden.
Mensen met bijzondere professionele profielen en ideeën heb ik samengebracht met ondernemers en werkgevers, op basis van het vertrouwen dat ik geniet.
Die verbinding kan ik ook leggen voor u.
Voor mij is het belangrijkste dat u gelukkig bent in wat u doet.


De zakelijke match maken vanuit die persoonlijke benadering is voor mij een tweede natuur geworden, en het geeft me veel voldoening.


Ik ben er voor iedereen met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond en de nodige professionele bagage. Voor dynamische mensen die positief in het leven staan, met een heldere visie en een duidelijke drive.


Ik luister naar u en geef eerlijk advies. Als er een klik is tussen ons, dan denk ik graag mee over mogelijkheden om die te realiseren.


Mijn rol kan verschillen: van sparringpartner, adviseur en intermediair tot coach die een tijdje meeloopt langs de zijlijn.