Bel: 06 51352436 | 06 55388921

HOME -
Diensten

Diensten

Thuis voelen in wat je doet

of wil je werken in een omgeving die beter aansluit bij jouw persoonlijke ambities?

Dat is, kort gezegd, waar ik bij kan helpen.

Met mijn brede ervaring in het bedrijfsleven en het uitgebreide netwerk dat daarbij hoort, heb ik de mogelijkheden om jouw loopbaan en carrière mee vorm te geven.

Het is mijn kracht om die verbinding te leggen. Vanuit mijn meer dan gemiddelde interesse in mensen, waardoor ik anders kijk dan anderen en altijd doorvraag.

Vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven als creatief ondernemer, trainer/coach en directeur van een Bedrijvenvereniging. Na vijfendertig jaar heb ik naast een sterk zakelijk inzicht en een bijzonder groot netwerk, ook gevoel voor de specifieke omstandigheden, behoeften en sfeer van organisaties.

De zakelijke  match maken

Ik heb succesvol mensen en organisaties aan elkaar gekoppeld uit heel verschillende netwerken en werkgebieden, die elkaar anders nooit hadden gevonden.

Mensen met bijzondere professionele profielen en ideeën heb ik samengebracht met ondernemers en werkgevers, op basis van het vertrouwen dat ik geniet.
Die verbinding kan ik ook leggen voor jou.
Voor mij is het belangrijkste dat jij gelukkig bent in wat je doet.

De zakelijke match maken vanuit die persoonlijke benadering is voor mij een tweede natuur geworden, en het geeft me veel voldoening.

Ik ben er voor iedereen met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond en de nodige professionele bagage. Voor dynamische mensen die positief in het leven staan, met een heldere visie en een duidelijke drive.

Ik luister naar je en geef eerlijk advies. Als er een klik is tussen ons, dan denk ik graag mee over mogelijkheden om die te realiseren.

Mijn rol kan verschillen: van mentor, sparringpartner, adviseur en intermediair tot coach die een tijdje meeloopt langs de zijlijn.

Huib-van-Santen003a